DRUŽINSKA PRALNICA ŽE VEČ KOT 30 LET

Ste lastnik hotela, apartmaja ali podobne ustanove, kjer je brezhibno perilo bistvenega pomena? Pralnica Brenta d.o.o. je vaš strokovni partner, specializiran za vrhunsko pranje, sušenje, likanje perila ter zanesljivo dostavo, prilagojeno potrebam vašega posla.

Naša zanesljiva družinska pralnica se že 30 let osredotoča na visoko kakovostno nego perila za hotele, apartmaja in druge ustanove. Zavedamo se, da je brezhibno oprano perilo ključno za vaše poslovanje, zato vam zagotavljamo storitve najvišje ravni.

Ker uporabljamo profesionalno kemijo, lahko perilo peremo pri nizkih temperaturah in s tem podaljšamo življensko dobo samega perila. 

Za nas ni kompromisov pri kakovosti. S ponosom uporabljamo vrhunske stroje, ki omogočajo temeljito čiščenje in skrb za trajnost vašega perila. Naši strokovno usposobljeni timi skrbno spremljajo vsak korak procesa, da zagotovijo brezhibno čistočo in popolno likanje.

Delujemo po standardih EKO pranja in BIO pranja.

Poleg vrhunskih storitev vam ponujamo tudi udobje. Naša hitra in zanesljiva dostava perila na vaš naslov pomeni, da se lahko popolnoma osredotočite na svoje poslovanje, saj veste, da je vaše perilo v varnih rokah.

Poslujemo na območju zgornje Gorenjske od Kranjske Gore do Kranja.